17 december 2022

Dit is de laatste update van de verbouwing en dat is goed nieuws, want dat betekent dat de verbouwing (bijna) helemaal af is. Er moeten nog wat puntjes op de i gezet worden, maar wat zijn we blij met het resultaat! Er is door iedereen keihard gewerkt en het resultaat is prachtig. Uiteraard ben je van harte welkom om onze nieuwe showrooms te komen bekijken. 

27 november 2022

Na maanden verbouwen is het dan zover; DEZE WEEK zullen er een flink aantal caravans in ons nieuwe showroom staan. Afgelopen weken is onder andere de lift geplaatst, zijn de vloeren gestort en het buitenterrein gestraat. De komende week verhuizen we de kantoren en balie weer naar binnen en wordt de winkel weer ingericht. We zijn enorm trots op het resultaat. De officiële opening volgt nog, maar uiteraard is iedereen van harte welkom om alles te komen bekijken.

28 september 2022

We zijn aanbeland in de laatste fase van de verbouwing, maar dat wil niet zeggen de makkelijkste… Alles komt nu samen en dat zorgt voor een hoop geplan en geregel. Vooralsnog verloopt het allemaal voorspoedig en hopen wij eind oktober beide showrooms in gebruik te nemen. De kozijnen zitten erin, de luifel bij de lift is gemaakt, de nieuwe entree in gemaakt en de komende tijd zal ook het buitenterrein aangepakt worden. Wanneer u de caravan brengt voor service en/of onderhoud kunt u de caravan altijd het beste afkoppelen op het terrein aan de andere kant van de weg. Ons ‘kantoor’ bevindt zich de komende weken in de rode keet op ons terrein omdat nu ook de entree, winkel en kanoteren worden verbouwd.
Wij begrijpen heel goed dat deze situatie niet ideaal is, daarom danken we iedereen hartelijk voor alle begrip die we krijgen.

22 augustus 2022

Het is al weer even geleden dat we hier een update over onze verbouwing hebben gegeven, maar dat betekent niet dat er niets gebeurt is. Integendeel! Er wordt keihard gewerkt door de jongens van aannemersbedrijf Kroese. Het hele staalconstructie is geplaatst waardoor je nu heel goed de contouren van de nieuwe showroom kunt zien. Het dak is dicht en de verdiepingsvloer is gestort en afgewerkt. De komende week zal ook de begane grondvloer afgewerkt worden, zal de lift geplaatst worden en komt het glas!!

15 juni 2022

Alle heipalen zitten in de grond en de fundering is gestort. Er is heel hard verwerkt voor de aannemer en we liggen nog keurig om schema. Als alles zo doorgaat zal over een paar weken de staalconstructie geplaatst worden. Dan krijgt de showroom weer vorm. Afgelopen week is gewerkt aan de lift – deze komt aan de zijkant van het pand en zorgt er voor dat straks alle caravans naar de eerste verdieping kunnen. Dit wordt een hele bijzondere constructie.

16 mei 2022

De ‘oude’ showroom is helemaal gesloopt en al het puin is afgevoerd. Vanaf 17 mei zal er een paar dagen geheid worden en daarna gaan ze meteen door met het maken van de fundering. De bouw verloopt tot nu toe zeer voorspoedig en ook het weer zit ons enorm mee. Doordat we het terrein aan de overkant van onze showroom hebben gehuurd kunnen we gemakkelijk alle caravans kwijt die gebracht worden. Op ons terrein hebben we een complete buiten showroom ingericht en hebben we nog een mooi aanbod van nieuwe en occasion caravans staan.

25 april 2022

We zijn inmiddels ruim 3 weken op weg en de hele showroom is weg en ook een groot deel van de fundering is inmiddels weg. Alles verloopt tot nu toe voorspoedig en ook het weer zit enorm mee. Dankzij het terrein aan de overkant van de weg dat wij tijdelijk gehuurd hebben, kunnen we alle caravans voor service en onderhoud goed kwijt en onze showroom doet het ook prima zo in de buitenlucht!

13 april 2022

Zoals vele van jullie al wisten waren wij al een tijdje bezig met verbouwingsplannen. afgelopen maandag 11 april is het dan echt begonnen! We bouwen aan een compleet nieuwe showroom met maar liefs 2 verdiepingen.

Voor we kunnen beginnen met opbouwen moet er als eerst gesloopt worden. De sloopwerkzaamheden zullen zo’n 2a3 weken in beslag nemen, hierna zal de  opbouwfase beginnen. Deadline voor de complete verbouwing is 1 september 2022, in alle fases van de bouw zullen we ons uiterste best doen om jullie zo goed mogelijk te ontvangen. Is het terrein minder toegankelijk? dan is er een mogelijkheid om te parkeren aan de overkant, inclusief jullie caravan.

Onze excuses voor het ongemak. Bij vragen kunnen jullie ons bereiken op 0297-242234

Op social media & Youtube houden we jullie graag op de hoogte over de verbouwing.

Facebook: https://www.facebook.com/Marsmancaravans
Instagram: https://www.instagram.com/marsmancaravansmijdrecht/
Youtube: https://www.youtube.com/channel/UC7xJBC4_orON8KZlLjeI0gA 

nl_NLNederlands