Selecteer een pagina

15 juni 2022

Alle heipalen zitten in de grond en de fundering is gestort. Er is heel hard verwerkt voor de aannemer en we liggen nog keurig om schema. Als alles zo doorgaat zal over een paar weken de staalconstructie geplaatst worden. Dan krijgt de showroom weer vorm. Afgelopen week is gewerkt aan de lift – deze komt aan de zijkant van het pand en zorgt er voor dat straks alle caravans naar de eerste verdieping kunnen. Dit wordt een hele bijzondere constructie.

16 mei 2022

De ‘oude’ showroom is helemaal gesloopt en al het puin is afgevoerd. Vanaf 17 mei zal er een paar dagen geheid worden en daarna gaan ze meteen door met het maken van de fundering. De bouw verloopt tot nu toe zeer voorspoedig en ook het weer zit ons enorm mee. Doordat we het terrein aan de overkant van onze showroom hebben gehuurd kunnen we gemakkelijk alle caravans kwijt die gebracht worden. Op ons terrein hebben we een complete buiten showroom ingericht en hebben we nog een mooi aanbod van nieuwe en occasion caravans staan.

25 april 2022

We zijn inmiddels ruim 3 weken op weg en de hele showroom is weg en ook een groot deel van de fundering is inmiddels weg. Alles verloopt tot nu toe voorspoedig en ook het weer zit enorm mee. Dankzij het terrein aan de overkant van de weg dat wij tijdelijk gehuurd hebben, kunnen we alle caravans voor service en onderhoud goed kwijt en onze showroom doet het ook prima zo in de buitenlucht!

13 april 2022

Zoals vele van jullie al wisten waren wij al een tijdje bezig met verbouwingsplannen. afgelopen maandag 11 april is het dan echt begonnen! We bouwen aan een compleet nieuwe showroom met maar liefs 2 verdiepingen.

Voor we kunnen beginnen met opbouwen moet er als eerst gesloopt worden. De sloopwerkzaamheden zullen zo’n 2a3 weken in beslag nemen, hierna zal de  opbouwfase beginnen. Deadline voor de complete verbouwing is 1 september 2022, in alle fases van de bouw zullen we ons uiterste best doen om jullie zo goed mogelijk te ontvangen. Is het terrein minder toegankelijk? dan is er een mogelijkheid om te parkeren aan de overkant, inclusief jullie caravan.

Onze excuses voor het ongemak. Bij vragen kunnen jullie ons bereiken op 0297-242234

Op social media & Youtube houden we jullie graag op de hoogte over de verbouwing.

Facebook: https://www.facebook.com/Marsmancaravans
Instagram: https://www.instagram.com/marsmancaravansmijdrecht/
Youtube: https://www.youtube.com/channel/UC7xJBC4_orON8KZlLjeI0gA 

nl_NLNederlands