Werkplaats

Onderhoudsbeurten

Bij een BOVAG Onderhoudsbeurt gaan onze ervaren monteurs aan de slag met meer dan zestig punten, zodat de caravan, camper of vouwwagen niet alleen voldoet aan alle wettelijke eisen, maar ook aan onze strenge comfort- en kwaliteitseisen. Voor de camper is er zowel een algemene onderhoudsbeurt voor de wagen, als een losse opbouwbeurt. Wij raden aan om ieder jaar een onderhoudsbeurt in plannen voor jouw kampeermiddel. Er zijn verschillende mogelijkheden, we in overzicht bij elkaar gezet hebben. Bekijk hier wat je nodig hebt en maak meteen een afspraak.

OVERZICHT ONDERHOUDSBEURTEN

Schade en reparaties

Heb je schade aan de caravan of camper? Dat is natuurlijk ontzettend vervelend! Wij willen je daarmee graag helpen, en zijn gespecialiseerd in schadeherstel van caravan en camper. Goed om te weten dat wij in de meeste gevallen het eigen risico betalen, vraag hiernaar bij één van onze collega’s

Marsman caravans is gespecialiseerd in allerlei vormen van schadeherstel, denk aan: hagelschade, vochtschade, reparaties aan accessoires, schade ontstaan door botsingen e.d.  Wij kunnen de klant ten alle tijden voorzien van informatie en advies. Onze ervaren caravan & camper herstellers worden continue bijgeschoold op het gebied van nieuwe technieken, zodat je weer met een gerust hart op pad kunt gaan.

Heb je een vraag, of wil je weten wat de vervolg stappen zijn? Lees hier wat je kunt doen. Neem gerust contact op en bespreek met ons de mogelijkheden.
0297 242 234 – vincent@marsmancaravans.nl.

Monteren en installeren van accessoires

Bij de aanschaf van een nieuwe caravan kun je vanaf de fabriek al tal van opties kiezen die het kampeermiddel compleet maken. Maar deze opties kunnen ook later op of in het kampeermiddel gemaakt worden. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Luifels, movers en fietsendragers
  • Levelsystemen
  • Airco’s, satelliet schotels, Wifi antennes,

Vochtcontroles

Een onderdeel bij de BOVAG Onderhoudsbeurt is de vocht controle. De caravan of camper wordt dan op verschillende punten gemeten op vocht. 

LET OP: ieder merk heeft ook nog een eigen vochtmeting die verplicht is voor het behoud van de fabrieksgarantie. Uiteraard kun je er zelf voor kiezen om dit wel of niet te doen. Er wordt alleen geen fabrieksgarantie meer gegeven wanneer deze vochtmeting niet (op tijd) gedaan is. Deze vochtmeting is anders dan de vochtmeting van de BOVAG en moet apart gemeld, uitgevoerd en betaald worden. Ieder merk heeft ook weer zijn eigen methode en prijs. Na uitvoering van deze controle melden wij de caravan af bij het betreffende merk en ben je weer verzekerd van garantie. Meld dit ook bij het maken van een service afspraak.  

nl_NLNederlands