Contact

Wij helpen je graag verder

Ben jij je aan het oriënteren in de caravanwereld en wil je graag deze wensen met ons bespreken? Dan helpen wij graag. Samen bekijken we welke opties er zijn zodat je een weloverwogen beslissing kunt maken. Door het ruime aanbod caravans in onze showroom kun je alle mogelijkheden bekijken. Weet je juist precies wat je zoekt, dan zorgen wij er voor dat we dit kunnen leveren. Nieuw of tweedehands? Het aanbod is groot. Liever iets huren? Dat kan ook, neem gerust contact met ons op. We nemen graag de tijd om de mogelijkheden met je te bespreken.

 

T: 0297-242234
E: info@marsmancaravans.nl

Vacatures

Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste en gedreven mensen die ons team willen versterken. Je komt werken in een gevarieerd team van jongens en meiden, mannen en vrouwen. Allemaal met 1 gezamenlijke drive: SERVICE.  Op dit moment zijn hebben we onderstaande vacatures open staan, maar denk jij dat jij ons team kan komen versterken, dan ontvangen we graag jouw open sollicitatie. Bekijk hier de vacatures! 

 

Wie zijn wij?

Ons familiebedrijf bestaat bijna 25 jaar. Destijds zijn Ron en Jolanda op het industrieterrein van Mijdrecht begonnen met de verkoop van Wilk en Sterckeman caravans. Algauw werden dit de prachtige merken Adria en Dethleffs. Samen hebben zij het bedrijf steeds groter zien groeien. Algauw gingen ook zonen Barry en Brian aan de slag in de zaak… Lees meer. 

 

Impressie

Benieuwd naar ons bedrijf? Kijk hier voor een impressie, maar uiteraard ben je ook altijd welkom om langs te komen bij ons in de showroom.   

 

Informatie, een vraag of een verzoek?

Wanneer je informatie wenst, een vraag heeft of wij je op een andere manier van dienst kunnen zijn? Vul onderstaand formulier in waarna wij jouw reactie z.s.m. in behandeling nemen. Je kunt ons uiteraard ook bellen of mailen. 

  Contactgegevens

  Marsman Caravans B.V.

  Handelsweg 4
  3641RC Mijdrecht

  T 0297-242234
  E info@marsmancaravans.nl

  IBAN: NL29RABO0332824284
  K.v.K. Utrecht : 81476337
  B.T.W. : NL826399964B01

   

  Openingstijden

  Dinsdag t/m zaterdag 09:00 – 17:00 uur

   

  nl_NLNederlands