Dinsdag t/m zaterdag 09:00 – 17:00
Maandag & zondag Gesloten
Telefoonnummer 0297 242 234
  • Dealer van Adria, Dethleffs en Kabe caravans

    Voorraad
  • Profiteer van veel voordeel met onze actiepakketten

    Actiepakketten
  • Bekijk ons nieuwe magazine met showroomcaravans 2022

    Bekijk hier

Over Marsman Caravans

Marsman Caravans is de grootste caravan dealer van midden Nederland. Ons familiebedrijf is gevestigd in Mijdrecht en heeft al meer dan 20 jaar ervaring dat van vader op zoons is doorgegeven. In onze caravan showroom vind je niet alleen een ruim assortiment nieuwe Adria, Dethleffs en KABE caravans, maar ook tweedehands campers en caravan occasions. Daarnaast verhuren we ook caravans. Huur een caravan en trek er met zijn tweeën op uit of met het hele gezin! Na maximaal twee seizoenen verkopen wij onze verhuur  caravans voor een aantrekkelijke en duidelijke all-in prijs!

 

Marsman Caravans heeft diverse caravans en campers te koop die luxe en compleet zijn ingericht. Je vindt bij ons dus altijd een nieuwe caravan of camper die helemaal bij jouw wensen past. Zo vertrek je direct vanuit Mijdrecht met jouw gloednieuwe Adria, Dethleffs of KABE caravan naar de camping om te genieten van jouw welverdiende kampeervakantie! Kom gezellig langs en bekijk de nieuwe modellen in onze showroom! Wij hebben altijd een grote voorraad aan nieuwe caravans en een divers aanbod occasions. Zo kies je eenvoudig de caravan van jouw dromen uit! Bij binnenkomst word je altijd verwelkomd door de familie Marsman zelf. De vakantie van de klant staat bij ons in het middelpunt. Er hangt dan ook een leuke en gezellige sfeer in onze showroom. Onze klanten zijn altijd vrolijk. Het gaat tenslotte over jouw vakantie! Wij sturen daarom dan ook iedereen fijn en zorgeloos op vakantie.

 

Marsman Caravans is centraal gelegen in Nederland waardoor wij makkelijk bereikbaar zijn met de auto, caravan of camper. U vindt onderaan onze website een plattegrond. Zo kunt u op uw gemak uw route uitstippelen. Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Neem dan gerust contact met ons op via het telefoonnummer 0297-242234.