Over ons

Marsman Caravans | 1997 – 2024

 

 

Marsman Caravans is de grootste caravan dealer van midden Nederland. Ons familiebedrijf is gevestigd in Mijdrecht en heeft al meer dan 25 jaar ervaring dat van vader op zoons is doorgegeven. In onze caravan showroom vind je niet alleen een ruim assortiment nieuwe Adria, Dethleffs, Hobby en KABE caravans, maar ook tweedehands campers en caravan occasions. Daarnaast verhuren we ook caravans. Huur een caravan en trek er met zijn tweeën op uit of met het hele gezin! 

Ons familiebedrijf bestaat 25 jaar. Destijds zijn Ron en Jolanda Marsman op het industrieterrein van Mijdrecht begonnen met de verkoop van de merken Adria en Sterkeman. Algauw kwam daar het merk Dethleffs bij. Samen hebben zij het bedrijf steeds groter zien groeien. Algauw gingen ook zonen Barry en Brian aan de slag in de zaak.

In 2009 heeft een grote brand het pand verwoest en moest er weer opnieuw begonnen worden. Maar juist dit zorgde er bij de jongens voor om nog harder te werken aan het bedrijf dat zij voor ogen hadden. Op een andere plek op het industrieterrein, onze huidige locatie, werd een ander pand gevonden en het nieuwe bedrijf opgebouwd. Intussen is Brian Marsman zich met een team gaan richten op een online kampeerwinkel. Al snel werden er dagelijks honderden bestellingen verstuurd en werd de fysieke winkel in Uithoorn goed bezocht. Toch heeft Brian in 2019 besloten deze winkel te verkopen en zich samen met zijn broer volledig te richten op de caravans. Brian kwam in Mijdrecht werken en dat was ook het moment dat Ron en Jolanda afstand genomen hebben. De afgelopen 5 jaar heeft het bedrijf een flinke stap gemaakt – de werkplaats is enorm uitgebreid, het team is gegroeid, het buitenterrein is aangepakt en de showroom is compleet vernieuwd: twee keer zo groot. 

Ons hele team werkt iedere dag weer met veel plezier en passie in het bedrijf en ziet dagelijks een hoop tevreden kampeerders. Wij zijn enorm trots op onze mensen en het aanbod caravans dat wij hebben. Onlangs is daar het merk Hobby bijgekomen. Een hele mooie aanvulling op ons assortiment omdat we nu in ieder prijsklasse iets moois te bieden hebben. Inmiddels zijn we de grootste caravan dealer van Midden Nederland. Naast een ruim aanbod van nieuwe Adria, Dethleffs, Hobby en KABE caravans, vind je bij ons ook een ruim aanbod aan tweedehands campers en caravans. Daarnaast verhuren we ook caravans. Tot slot de werkplaats, het kloppend hart van ons bedrijf: onze jongens werken dagelijks met veel liefde en zorg aan de kampeermiddelen die bij ons binnenkomen. Zij hebben jarenlange ervaring en worden regelmatig bijgeschoold om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen. Service en kwaliteit staan bij ons op één, en dat weet iedereen!     

Marsman Caravans is centraal gelegen in Nederland waardoor wij makkelijk bereikbaar zijn met de auto, caravan of camper. Je vindt onderaan onze website een plattegrond. Zo kun je op je gemak de route uitstippelen. Heb je vragen of wil je een afspraak maken? Neem dan gerust contact met ons op via het telefoonnummer 0297-242 234.

nl_NLNederlands