Je hebt net een (nieuwe) caravan gekocht of je bent dat van plan. Je gaat hiermee vast een leuke en gezellige tijd tegemoet tijdens de vakanties of een weekendje weg. Om de reis en verblijf veilig en zorgeloos te houden adviseren wij je ism E-trailer – om gebruik te maken van het Marsman Veiligheidspakket. Het Marsman Veiligheidspakket bevat Track&Trace (GPS Tracker) en bandenspanning controle.

 

Bandenspanning controle
De bandenspanning controle zorgt er eenvoudig voor dat je tijdens uw reis via je telefoon gewaarschuwd wordt indien een klapband dreigt door een te lage bandenspanning en/of een te hoge bandentemperatuur.

 

GPS-tracker
Het Marsman Veiligheidspakket heeft ook een Track&Trace functie. Eenmaal aangekomen op de bestemming kunt je de caravan voorzien van een geofence (digitaal hekwerk). Indien jouw caravan of camper zonder jouw toestemming zich buiten deze geofence begeeft, dan krijg je daar een alarmmelding van. Dit systeem is speciaal ontworpen voor campers en caravans zodat je deze functionaliteit ook thuis en/of in de stalling kunt gebruiken. Met deze Track&Trace functionaliteit wordt bij diefstal niet alleen achterhaald waar de caravan zich bevindt maar ook welke route deze heeft afgelegd gedurende de laatste 40 km.

 

Met het Marsman Veiligheidspakket krijg je ook de beschikking over een digitale waterpas af te lezen via de telefoon en een waarschuwing indien het voltage van de (mover) accu te laag is.

Het Marsman Veiligheidspakket is zodanig ontwikkeld dat je het op een later moment eenvoudig kan uitbreiden met additionele modules, bijvoorbeeld het eenvoudig op je telefoon aflezen van de kogeldruk, een alarm op de deur, raam en/of dakluik. Ook modules voor het comfort zoals het meten van het gas- of waterniveau zijn op een later moment toe te voegen.

 

Disselslot

Een disselslot is een effectieve manier om je caravan te beveiligen tegen diefstal. Het voorkomt dat de caravan kan worden aangekoppeld aan een auto, waardoor het voor potentiële dieven veel moeilijker is om je caravan te stelen. Door een disselslot te gebruiken, kun je met een gerust hart je caravan achterlaten, of dat nu op een camping, een parkeerplaats of gewoon thuis is.

De prijs voor het Marsman Veiligheidspakket (voor enkelasser) bedraagt inclusief inbouw € 699,- . Om gebruik te maken van Track&Trace dien je daarnaast een abonnement af te sluiten, dit abonnement kost € 99,95 per jaar. Bel ons wanneer je vragen hebt of om dit pakket aan te schaffen. 

Meer informatie over E-trailer, klik hier. 

*alle bedragen zijn inclusief BTW
nl_NLNederlands