Matras op maat

Matras op maat in 60 minuten

Ben je een caravan- en camperliefhebber die op zoek is naar de perfecte matras voor een heerlijke nachtrust? Dan kan het op maat maken van je eigen caravan- en campermatrassen verschillende voordelen bieden – van gemak tot kostenbesparing – en is het overwegen waard! Niet alleen zorgen op maat gemaakte matrassen ervoor dat je het juiste type matras hebt voor jouw ruimte, maar ze bieden ook extra comfort en ondersteuning die speciaal op jou is afgestemd. Lees verder voor meer informatie over waarom het speciaal laten maken van je caravan- of campermatras een slimme keuze kan zijn.

Marsman Caravans & Recreatie is één van de 40 partners van Seminautic.nl. Dé specialist als het gaat om van caravan, camper en vouwwagen matrassen. Met meer dan 25 jaar ervaring is Seminautic het adres voor een matras dat aansluit bij uw lichaam, wensen en caravan.
Plan hier een afspraak.

Ongestoorde nachtrust met caravanmatras op maat

Geef jezelf het geschenk van een rustgevende slaap tijdens je caravanavonturen met een op maat gemaakt matras van Seminautic! Hun ervaren slaapadviseurs helpen je precies datgene te creëren wat past bij jouw slaapbehoeften, met de hand gemaakt in hun eigen werkplaats. Elke luxe campermatras is voorzien van A-kwaliteit schuim en materialen voor optimaal comfort – dus hoe onhandig de vorm of grootte ook is, ze kunnen er een maken die precies goed is voor rust en ontspanning tijdens lange reisdagen.

Over Seminautic

Seminautic is onderdeel van matrasatelier.nl en heeft meer dan 25 jaar ervaring in het op maat maken van matrassen. Bij Seminautic kunt u vertrouwen op matrassen van de hoogste kwaliteit. In de matrassen die zij maken, werken ze alleen met stoffen en schuimen van Duitse- en Nederlandse bodem.

nl_NLNederlands