Dit jaar vieren we een wel heel bijzonder jubileum: Marsman Caravans is maar liefst 25 jaar aangesloten bij BOVAG. Uit handen van Frans Bastiaansen (BOVAG adviseur) en Claudia van Engelenburg (branchemanager) ontvingen wij een speciale oorkonde én een heerlijke taart.

Marsman Caravans staat al decennialang bekend als een alom gewaardeerd bedrijf dat garant staat voor kwaliteit, betrouwbaarheid en garantie. ‘Die drie kernwaarden zijn precies waar bij BOVAG aangesloten bedrijven voor staan,’ aldus Han ten Broeke, algemeen voorzitter van BOVAG. ‘Zekerheid en vertrouwen zijn voor klanten van groot belang,  Marsman Caravans biedt dat bij uitstek. En is daarom al 25 jaar aangesloten bij onze vereniging.’

Sinds 1930
BOVAG bestaat sinds 6 mei 1930. Veertig garagehouders spraken op die dag in het Utrechtse café-restaurant ‘Noord-Brabant’ over hun gezamenlijke belangen en besloten zich te verenigen. Die avond werd de Bond van Automobielhandelaren en Garagehouders geboren. In de loop der jaren sloten ook vele andere bedrijven zich aan, zoals tweewielerspecialisten, rijscholen, caravanbedrijven, wasstraten, tankstations etc. De welbekende BOVAG Garantie voor gebruikte auto’s werd in 1965 ingevoerd en vijf jaar later volgde een soortgelijke garantieregeling voor onderhoud en reparaties. Inmiddels geldt de BOVAG Garantie voor vrijwel alle producten en diensten die BOVAG-leden aanbieden.

nl_NLNederlands