Lease

Lease een caravan

 

Je bent een kampeerliefhebber in hart en nieren, en zou niets liever willen dan er jaarlijks verschillende keren lekker op uit te gaan met uw vouwwagen, camper of caravan. Dat betekent dat u nu overweegt een investering te doen in een mooie caravan die nu precies bij uw gezinssamenstelling past. Alleen wilt u ook op termijn over voldoende financiële middelen beschikken om dan uw vervangingswensen mogelijk te maken. Denk daarbij bijvoorbeeld aan een caravan met een andere indeling als de kinderen niet meer meegaan.

Het CaravanDreams Concept is precies daarvoor bedoeld. Met dit concept kun je de volledige investering van een caravan, inclusief accessoires, van je laten overnemen tot maximaal €75.000,00. Natuurlijk mag je ook een deel van de investering zelf doen, maar dat is geen verplichting.

Vervolgens wordt met elkaar doorgenomen wat de verwachte periode van gebruik is, en hoeveel geld je tegen het einde van deze periode weer beschikbaar wilt hebben voor jouw vervangingswensen.

Op basis hiervan wordt voor je uitgerekend welk bedrag er maandelijks gereserveerd dient te worden om jouw toekomstige vervangingswensen mogelijk te maken, plus het bedrag dat maandelijks aan rente berekend wordt omdat (een deel van) de investering in de caravan of camper van je is overgenomen.

 

Bereken hier direct wat de mogelijkheden zijn.

nl_NLNederlands