Dinsdag t/m zaterdag 09:00 – 17:00
Maandag & zondag Gesloten
Telefoonnummer 0297 242 234
  • Dealer van Adria, Dethleffs en Kabe caravans

    Voorraad
  • Profiteer van veel voordeel met onze actiepakketten

    Actiepakketten
  • Bekijk ons nieuwe magazine met showroomcaravans 2022

    Bekijk hier

Kampeerauto’s

Adria campers

Wij zijn met ingang van modeljaar 2020 geen kampeerauto dealer meer, wel kan u bij ons terecht voor nieuwe en 2e hands kampeerauto’s.

Wil je een tip van de sluier? Bekijk dan hieronder ons aanbod aan Adria campers.

Tweedehands campers

Wil je niet de volle mep betalen voor een gloednieuwe camper, maar zit kamperen bij jou in hart en nieren? Dan is het zeker de moeite waard om te kijken bij onze grote voorraad aan tweedehands campers. Alle occasion campers worden door onze ervaren monteurs in de werkplaats nagekeken. Eventuele schade wordt opgenomen en wij zorgen er ook gelijk voor dat de caravan een BOVAG onderhoudsbeurt krijgt. Zo ga je veilig en in alle rust op vakantie naar de camping met onze tweedehands campers!

Wat is het voordeel van een camper?

Een camper is een caravan en auto in één. Met een camper kan je overal gaan en staan waar je maar wilt. Als je van plan bent om meerdere campings in je vakantie te bezoeken, dan is een camper ideaal voor jou! Zo ga je in stijl op vakantie en ben je toch mobiel. Parkeer hem op jouw favoriete camping in het binnenland of maak een lange rit naar het buitenland en ga op zoek naar een bijzondere standplaats midden in de natuur. In een camper zit je hoger dan in een auto en geniet je van alle pracht die de natuur te bieden heeft. Hobbel over verborgen landweggetjes en langs kabbelende riviertjes of stippel een korte route uit via de snelweg. Met een camper bepaal je zelf waar jij jouw kampeervakantie viert!