Vocht in een caravan of camper is vervelend, en hierbij geldt voorkomen is beter dan ‘genezen.’ Dat is ook de reden dat vochtmetingen van groot belang zijn.

 

BOVAG vocht controle

Bij een BOVAG Onderhoudsbeurt gaan onze gecertificeerde keurmeesters aan de slag met meer dan zestig punten, zodat je caravan, camper of vouwwagen niet alleen voldoet aan alle wettelijke eisen, maar ook aan onze strenge comfort- en kwaliteitseisen. Bij het onderhoud van de caravan is de vocht controle een essentieel punt. Wij bieden verschillende onderhoudsbeurten aan waarbij er een vochtmeting volgens de BOVAG is inbegrepen. Hoewel de BOVAG beurten niet verplicht zijn, is het advies om eens in de 2 jaar een BOVAG beurt uit te voeren.

 

Vocht controle voor behoud van fabrieksgarantie

LET OP: ieder merk heeft ook nog een eigen vochtmeting die verplicht is voor het behoud van de fabrieksgarantie. Uiteraard kun je er zelf voor kiezen om dit wel of niet te doen. Er wordt alleen geen fabrieksgarantie meer gegeven wanneer deze vochtmeting niet gedaan is. Deze vochtmeting is anders dan de vochtmeting van de BOVAG en moet apart gemeld, uitgevoerd en betaald worden. Ieder merk heeft ook weer zijn eigen methode en prijs. Na uitvoering van deze controle melden wij de caravan af bij het betreffende merk en ben je weer verzekerd van garantie.

 

 

 

 

 

 

nl_NLNederlands