Adria caravans

Adria Caravans bij Marsman Caravans

De visie en wens van Adria Caravans is dat Adria het meest gewilde kampeermerk wordt en daarvoor hebben zij alle middelen in huis. Zo ontwerpt en produceert Adria Mobil kampeermiddelen al sinds 1965. Meer dan een halve eeuw deskundigheid en passie toegepast in ieder model. Bovendien hebben zij al diverse onafhankelijke onderscheidingen op het gebied van ontwerp, innovatie, kwaliteit en klanttevredenheid mogen ontvangen wat bevestigt dat zij de juiste koers varen. Adria Caravans vind je bij Marsman Caravans. Wij zijn de grootste Adria dealer van Nederland en hebben een enorm aanbod van nieuwe maar ook tweedehands caravans van Adria. 

 

De modellen:

  • Adria Alpina – De nieuwe generatie Alpina, de vierseizoenen caravanserie. Caravans met een uitgebreide specificatie, kenmerkend aerodynamisch Adria silhouet, extra groot panoramavenster en ruim, open interieurs.
  • Adria Adora – De onderscheiden nieuwe generatie Adora. De meest verkochte caravanserie is ontworpen met jou als klant in gedachten. Premium caravans, met het kenmerkende Adria silhouet, prestatiegericht en met open elegante interieurs. 
  • Adria Altea – De nieuwe generatie Altea, populaire serie met moderne, lichtgewicht caravans, disigned for lighter, brighter living. Caravans met het kenmerkende Adria silhouet, licht en open interieurs met comfort en functionaliteit. 
  • Adria Aviva – Maak kennis met de nieuwe generatie Aviva. Een serie moderne, lichtgewicht caravans. designed for easy living. Een combinatie van de nieuwe generatie exterieur ontwerp en de originele, stijlvolle prijs/kwaliteit verhouding die deze serie zo populair maakt. 
  • Adria Action – De meest originele, het icoon, uniek en lichtgewicht: Action, ontworpen om je te laten glimlachen. compact in afmetingen, groot in mogelijkheden meer praktische en comfortabele eigenschappen. 

 

Gemaakt in Slovenië

Adria Mobil zet zich in voor duurzame ontwikkeling en het voorkomen en verminderen van de milieueffecten van de productie. Het milieubeheersysteem is ISO14001 gecertificeerd. De producten worden vervaardigd in ultramoderne ISO 9001 EFQM 5 star gecertificeerde fabriek in Slovenië. Waarbij ze gebruik maken van de zogeheten “World-class manufacturing” technieken voor duurzaamheid, betrouwbaarheid en kwaliteit. Lees en bekijk alle modellen op de site van Adria. 

 

Grootste Adria Dealer

Adria caravans bij Marsman Caravans! Wij zijn de grootste Adria dealer van Nederland. In de showroom hebben we een groot aanbod van diverse Adria modellen staan. Wij heten je van harte welkom bij ons in de showroom om te mogelijkheden te bekijken. 

 

Filters
123

Adria caravans

Marsman Caravans heeft altijd nieuwe Adria caravans in voorraad. Elk jaar komen er nieuwe modellen op de markt die je in onze showroom kan komen bewonderen. Maar dat is niet alles! Je vindt een groot aanbod aan Adria caravans ook terug op onze website. Zo kan je op je gemak alle caravans bekijken en zoek je eenvoudig de caravan van jouw dromen uit. Wij staan voor jou klaar om je te helpen met het kiezen van een nieuwe caravan. Jouw vakantie is onze passie. Zolang jij maar jarenlang plezier hebt van jouw Adria caravan. Marsman Caravans is dan ook niet voor niets de grootste Adria dealer in Nederland!

 

nl_NLNederlands