Service

Onderhoudsbeurten

Bij een BOVAG Onderhoudsbeurt gaan onze ervaren monteurs aan de slag met meer dan zestig punten, zodat uw caravan, camper of vouwwagen niet alleen voldoet aan alle wettelijke eisen, maar ook aan onze strenge comfort- en kwaliteitseisen. Voor de camper is er zowel een algemene onderhoudsbeurt voor de wagen, als een losse opbouwbeurt. Wij raden aan om ieder jaar een onderhoudsbeurt in plannen voor uw kampeermiddel. Er zijn verschillende mogelijkheden, we in overzicht bij elkaar gezet hebben. Bekijk hier wat u nodig heeft en maak meteen een afspraak.

OVERZICHT ONDERHOUDSBEURTEN

Schade en reparaties

Heeft u schade aan de caravan of camper? Dat is natuurlijk ontzettend vervelend! Wij willen u daarmee graag helpen, en zijn gespecialiseerd in schadeherstel van caravan en camper. Goed om te weten dat wij in de meeste gevallen uw eigen risico betalen, vraag hiernaar bij één van onze collega’s

Marsman caravans is gespecialiseerd in allerlei vormen van schadeherstel, denk aan: hagelschade, vochtschade, reparaties aan accessoires, schade ontstaan door botsingen e.d.  Wij kunnen u ten alle tijden voorzien van informatie en advies. Onze ervaren caravan & camper herstellers worden continue bijgeschoold op het gebied van nieuwe technieken, zodat u weer met een gerust hart op pad kunt gaan.

Heeft u een vraag, of wilt u weten wat de vervolg stappen zijn? Neem gerust contact op en bespreek met ons de mogelijkheden.
0297-242234 – brian@marsmancaravans.nl

Monteren en installeren van accessoires

Bij de aanschaf van een nieuwe caravan kunt u vanaf de fabriek al tal van opties kiezen die uw kampeermiddel compleet maken. Maar deze opties kunnen ook later op of in het kampeermiddel gemaakt worden. Denk bijvoorbeeld aan: 

  • Luifels, movers en fietsendragers
  • Levelsystemen
  • Airco’s, satelliet schotels, Wifi antennes, 
nl_NLNederlands