Maandag12:00 - 17:00

Dinsdag t/m zaterdag09:00 - 17:00

Telefoonnummer0297 242 234

Update Coronavirus

Update 2 april 2020:

Op dit moment zijn wij geopend tijdens onze normale openingstijden. Wij houden ons strikt aan de voorwaarden van het RIVM. Omdat wij deze maatregelen zeer serieus nemen kunnen afspraken gewoon doorgaan. Heeft u belangstelling voor een caravan, camper, voortent of kampeeraccessoires dan bent u van harte welkom in onze showroom. Heeft u belangstelling maar wilt u liever alleen in de showroom lopen? Neem dan contact op met onze klantenservice.

Tijdens deze periode kunt u namelijk een afspraak maken buiten onze openingstijden. U kunt ons mailen naar info@marsmancaravans.nl of telefonische bereiken op 0297-242234.

Team Marsman

Afspraak inplannen met één van onze verkopers? geen enkel probleem! Neem contact op met onze klantenservice


Update 15 maart 2020:

rondom het huidige coronavirus; De onrust rondom het Corona virus wordt met de dag groter. Wij zijn vooralsnog gewoon geopend maar houden ons strikt aan de voorwaarden van het RIVM. We nemen deze maatregelen om onze klanten en medewerkers zo goed mogelijk te beschermen.

We zullen er alles aan doen om de bestelde caravans z.s.m. klaar te maken voor aflevering voor de start van het seizoen. Ook de reeds geplande afspraken voor onderhoud blijven vooralsnog staan. U kunt gewoon uw kampeermiddel brengen & halen.

U bent van harte welkom bij ons, maar als u dat liever op afspraak doet laat het ons dan even weten. U kunt ons mailen naar info@marsmancaravans.nl of telefonische bereiken op 0297-242234.

Team Marsman