Dinsdag t/m zaterdag 09:00 – 17:00
Maandag & zondag Gesloten
Telefoonnummer 0297 242 234
 • Dealer van Adria, Dethleffs en Kabe caravans

  Voorraad
 • Profiteer van veel voordeel met onze actiepakketten

  Actiepakketten
 • Bekijk ons nieuwe magazine met showroomcaravans 2022

  Bekijk hier

Vacature: Sales/Service adviseur 32-40 uur

Wij zijn op zoek naar een nieuwe collega binnen ons team. Zoek je een fulltimebaan binnen de kampeerbranche? Lees dan verder.

Wij zijn een familiebedrijf, sinds 1997, met een team dat momenteel bestaat uit 14 personen. We verkopen nieuwe caravans van de mooie merken Adria, Dethleffs en Kabe. Daarnaast hebben we een ruim aanbod aan occasions, een ruime werkplaats en een kampeerwinkel, allemaal gevestigd in Mijdrecht. Door de loop der jaren hebben wij een grote klantenkring opgebouwd, en daar komen nog elke dag nieuwe mensen bij. Daarom zoeken wij versterking van ons team.

Herken jij jezelf hierin?

Je werkt altijd service gericht en denkt in oplossingen. Je vindt het leuk om mensen te adviseren met de aankoop van iets moois. Jouw werkzaamheden zullen bestaan uit service en verkoop.

Mensen die bij ons komen, komen binnen voor onderhoud aan hun kampeermiddel, voor de aankoop van een nieuwe of tweedehands caravan of voor aankoop van onze producten uit de winkel. In alle gevallen ben jij het eerste aanspreekpunt. Jij weet precies hoe je onze klanten kunt helpen en naar welke collega je ze eventueel kunt verwijzen.

Service – wanneer iemand binnen komt met een service gericht probleem weet jij diegene te helpen. Je plant afspraken in voor de werkplaats, je zoekt naar een oplossing of je kijkt samen met de klant naar wat we kunnen doen om de klant te helpen.

Verkoop – Bij verkoop draait het zeker niet alleen om het verkopen van bijvoorbeeld een kampeermiddel. Je kunt onze klanten ook een goed advies geven over de aankoop van bijvoorbeeld voortenten, luifels, movers, fietsendragers, enz. Jij bent verantwoordelijk voor de shop; de stellingen zijn goed gevuld, zien er netjes uit, er is voldoende voorraad en je weet iedereen te helpen. Bij verkoop is een luisterend oor de key! Het is ook de bedoeling dat je kunt mee draaien in het verkoop team. Daarbij is productkennis erg belangrijk, maar met veel enthousiasme voor de kampeerbranche heb je al een goede stap gezet.

Je bent een persoon die het leuk vindt om met mensen te werken, zich goed voelt in een team. Ook vinden wij het belangrijk dat niemand moeite heeft om jou aan te spreken, kortom je gaat niets uit de weg. Het is jou niet snel te veel en je kunt goed met druk omgaan. Op sommige momenten kan het druk en misschien zelfs wel stressvol zijn. Maar dat zie je als een uitdaging!

Wat verwachten wij van jou?

Ben je nog niet lang werkzaam dan willen wij jou graag helpen met het groeien binnen ons bedrijf. Wij begrijpen heel goed dat je nog geen ervaring hebt, maar dat zie jij als een uitdaging.

Heb je al wat meer ervaring, dan verwachten wij een volwaardige collega die meteen mee kan draaien in ons team. Wij zullen dan vooral kijken naar wat je de laatste jaren hebt gedaan en hoe je je hebt ontwikkeld.

En verder, heb jij in ieder geval:

 • Tenminste in het bezit van een diploma MBO 4
 • Beheers je de Nederlandse en Engelse taal goed
 • Heb je een verzorgde uitstraling

 

Salaris is in overleg naar aanleiding van je ervaring en opgebouwde kwaliteit. Werkdagen zijn van: dinsdag t/m zaterdag van 8.00 tot 17.00 uur

Heb je vragen, stel ze gerust wij zijn te bereiken op telefoonnummer 0297-242234. Heb je interesse, graag! Stuur dan je CV + motivatie naar barry@marsmancaravans.nl.