Maandag12:00 - 17:00

Dinsdag t/m zaterdag09:00 - 17:00

Telefoonnummer0297 242 234

Hoe gaat het bij Marsman Caravans in deze tijd? I Corona virus

We geven je graag een update betreft de ontwikkelingen van COVID’19 bij Marsman Caravans. Het zal je niet ontgaan zijn dat momenteel de hele toeristenbranche op z’n gat ligt. De voorseizoensplekken zouden afgelopen weekend open gaan, maar een aantal campings is dicht, een ander deel is wel open, maar met een flink aantal extra maatregelen. En wat hadden we er een zin in om weer op pad te gaan, maar dit laat dus nog even op zich wachten.

Het is voor iedereen nog heel onzeker hoe de vakantie er dit jaar uit zal gaan zien. Kunnen we dit jaar überhaupt nog wel op vakantie? We blijven in ieder geval goed op de hoogte van alle nieuwsupdates van de regering en houden ons aan de getroffen maatregelen. Maar hoe ziet het er in de branche uit? We hebben een aantal feiten voor je op een rij gezet:

  • Wij zijn dagelijks geopend volgens de standaard openingstijden. Van maandag tot en met zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur.
  • Alle ingeplande afleveringen gaan allemaal door. Uiteraard met gepaste afstand en extra hygiëne maatregelen, maar iedereen kan zijn of haar nieuwe caravan gewoon ophalen.
  • Onze werkplaats is iedere dag geopend en dagelijks worden er kampeermiddelen opgehaald en gebracht voor onderhoud. Ook dit gebeurt zonder dat er contact is. Vanaf mei hebben wij ook weer voldoende ruimte in de planning voor nieuwe afspraken dus bel ons gerust.

Ontwikkelingen bij Dethleffs en Adria

  • We kregen gister het bericht dat de fabriek van Adria volgende week weer open gaat! Zowel de fabriek van Dethleffs en Adria zijn op dit moment gesloten maar Adria gaat dus snel weer open.
  • Wij hebben persoonlijk contact gehad met iedereen die een caravan bij ons heeft besteld betreft de datum van aflevering en vooralsnog ziet het er naar uit dat we alle bestelde caravans tot en met juli gewoon kunnen afleveren. Uiteraard zijn we wel behoorlijk afhankelijk van de grenzen in Europa voor het transport, de productie in de fabrieken van de caravans en de producten, maar ook bijvoorbeeld het RDW.
  • Je hoeft bij ons niet bang te zijn dat er geen aanbod meer is. Wij hebben meer dan 75 nieuwe caravans op voorraad en nog voor 1 juli leverbaar, ook zijn er diverse zéér jonge occasions van verschillende topmerken. Kijk voor het gehele aanbod hier.

Extra maatregelen

  • Ben je op zoek naar een caravan? Dan is het ook mogelijk om op afspraak onze showroom te bezoeken zodat er verder geen andere bezoekers zijn. Je kunt dan in alle rust ons aanbod bekijken.
  • Daarnaast bieden we ook haal- en brengservice vanaf de stalling voor het onderhoud van het kampeermiddel. Staat er al een onderhoudsbeurt gepland of zou je dat nu graag willen doen? Neem contact met ons op.

Het zal een heel bijzonder kampeerseizoen worden. Maar wij zien het positief in en hopen dat we over een paar weken weer kunnen gaan kamperen, uiteraard met iets meer gepaste afstand en maatregelen om het virus de baas te blijven. Maar vrije tijd in de frisse buitenlucht zal ons allemaal goed doen, dus laten we hopen dat we snel weer op kampeervakantie kunnen.

Ik kan me goed voorstellen dat je nog vragen hebt. Bel ons gerust, wij zijn iedere dag telefonisch bereikbaar tussen 09:00 – 17:00 (gesloten op zondag). Wij hebben met zoveel mogelijk klanten getracht persoonlijk contact te hebben, maar mocht dat niet het geval zijn, laat het ons dan ook weten.

Wij wensen jullie veel sterkte in deze vervelende en bijzondere tijd, maar laten we er het beste van maken. Blijf gezond !

Barry en Brian Marsman

Update Coronavirus

Update 2 april 2020:

Op dit moment zijn wij geopend tijdens onze normale openingstijden. Wij houden ons strikt aan de voorwaarden van het RIVM. Omdat wij deze maatregelen zeer serieus nemen kunnen afspraken gewoon doorgaan. Heeft u belangstelling voor een caravan, camper, voortent of kampeeraccessoires dan bent u van harte welkom in onze showroom. Heeft u belangstelling maar wilt u liever alleen in de showroom lopen? Neem dan contact op met onze klantenservice.

Tijdens deze periode kunt u namelijk een afspraak maken buiten onze openingstijden. U kunt ons mailen naar info@marsmancaravans.nl of telefonische bereiken op 0297-242234.

Team Marsman

Afspraak inplannen met één van onze verkopers? geen enkel probleem! Neem contact op met onze klantenservice


Update 15 maart 2020:

rondom het huidige coronavirus; De onrust rondom het Corona virus wordt met de dag groter. Wij zijn vooralsnog gewoon geopend maar houden ons strikt aan de voorwaarden van het RIVM. We nemen deze maatregelen om onze klanten en medewerkers zo goed mogelijk te beschermen.

We zullen er alles aan doen om de bestelde caravans z.s.m. klaar te maken voor aflevering voor de start van het seizoen. Ook de reeds geplande afspraken voor onderhoud blijven vooralsnog staan. U kunt gewoon uw kampeermiddel brengen & halen.

U bent van harte welkom bij ons, maar als u dat liever op afspraak doet laat het ons dan even weten. U kunt ons mailen naar info@marsmancaravans.nl of telefonische bereiken op 0297-242234.

Team Marsman