Marsman

Naar de homepage van Marsman Caravans

Over ons

1997

Marsman Caravans & Recreatie opgericht op 1 februari in 1997. Ron & Jolanda openen samen het bedrijf in Mijdrecht dan op de Energieweg 50. Het wordt direct een bedrijf dat nieuwe caravans van de merken Adria en Sterckeman levert. Ook is er een (kleine) kampeerwinkel en een werkplaats voor aanhangers en caravans.

1998

Met volle trots wordt het merk Dethleffs in huis genomen, de winkel wordt uitgebreid en de werkplaats is voller dan ooit tevoren. Met dit topmerk Dethleff erbij hopen wij als bedrijf een grote nieuwe doelgroep te bereiken.

2000

In dit jaar zijn we uit ons jasje gegroeid en vonden we het tijd om op zoek te gaan naar een nieuwe locatie ergens in Mijdrecht.

2001

Gevonden! Marsman Caravans vestigt zich aan de Nijverheidsweg nummer 18. Hier hebben we ruim 4x meer ruimte als op de ‘oude’ locatie. Hier kunnen we eindelijk verder groeien!

2002

Het merk Swift caravans wordt toegevoegd aan onze merken selectie, later bleek dit helaas geen succes en daarom werd in 2003 een jaar later het merk weer verlaten. Door het vele werk in de werkplaats en in de verkoop van de caravans kwamen er dit jaar 3 nieuwe collega’s bij.

2003

Dit jaar stopten we weer met het merk Swift.

2007

Om met de tijd mee te gaan is er een nieuwe winkel geopend, maar dit keer geen fysieke winkel maar een winkel die alleen via internet te bereiken is. Dit groeit al snel uit tot een groot succes, een nieuwe trend is gezet. Marsmanshop.nl is geboren!

2008

De online winkel wordt echter te groot om zelf in goede banen te leiden, daarom wordt er voor gekozen om het een andere naam te geven en een magazijn te openen om bestellingen netjes te kunnen versturen.

2009

Helaas is dit een jaar om snel te vergeten, op 31 augustus om 17.10 uur wordt er rook geconstateerd in de showroom van de tweedehands caravans. Na enige tijd is er niets meer over van het pand aan de nijverheidsweg, na een paar mooie jaren is er dan ineens een verwoestende brand. Toch zijn we als bedrijf, in oktober, aanwezig op de kampeerbeurs in Utrecht om te laten zien onze bedoeling is: doorgaan! Gelukkig hebben vele klanten er vertrouwen in dat alles goed komt, want er worden veel nieuwe Adria- en Dethleff-caravans verkocht voor het nieuwe seizoen. Dit geeft ons extra vertrouwen!

2010

Uitgeroepen tot één van de grootste Adria dealers van Nederland door Adria Benelux.
In de jaar trekt Marsman Caravans zich in op de Handelsweg 4 te Mijdrecht. Hier vinden wij onze nieuwe stek en kunnen we ons weer volledig op de kampeerhandel concentreren. De officiële opening in maart is een uitzinnig spektakel. Ruim 5.000 belangstellinden komen een kijkje nemen in de nieuwe vestiging. Vol trots zien we dat het zeker zin heeft om in Mijdrecht een kampeerbedrijf te behouden. Vol goede moed kunnen we er weer tegen aan mede mogelijk gemaakt door de vele mensen die hun kampeermiddelen weer aanschaffen bij Marsman Caravans.

2011

Kampeerperfect wordt geleid door zoon Brian Marsman en opent er een fysieke winkel bij in een dorp verderop namelijk in Uithoorn. Aan de Wiegerbruinlaan zijn nu ook kampeerspullen te koop en mensen zijn van harte welkom in de nieuwe winkel.

2012

Dit jaar gaan we samen werken met stalling de Stichtste Vecht om daar het onderhoud te verzorgen aan kampeerauto’s en caravans.

2013

In december word bekend gemaakt dat Marsman Caravans genomineerd is voor “Caravanbedrijf van het jaar” nou hopen dat we in 2014 kunnen melden dat we de winnaar zijn geworden, in ieder geval zijn we al heel blij dat we bij de finalisten horen.

2014

Ons gehele team wenst u een gezond en gelukkig 2014!

Hier vindt u onze contactgegevens.