Marsman

Naar de homepage van Marsman Caravans

Extra technische informatie

Hoe zorg ik voor goed onderhoud van mijn caravan, vouwwagen of camper?

Door minimaal eens in de twee jaar te kiezen voor de BOVAG Onderhoudsbeurt. Tijdens deze beurt controleren speciaal opgeleide keurmeesters uw kampeermiddel. Ze bekijken onder andere het chassis, de opbouw, gas/elektra en vocht. In tussenliggende jaren kan je de BOVAG Onderstelbeurt laten uitvoeren, vergelijkbaar met een 'kleine beurt' voor de auto. Door minimaal eens in de twee jaar te kiezen voor de BOVAG Onderhoudsbeurt. Tijdens deze beurt controleren speciaal opgeleide keurmeesters uw kampeermiddel. Ze bekijken onder andere het chassis, de opbouw, gas/elektra en vocht. In tussenliggende jaren is het mogelijk de BOVAG Onderstelbeurt te laten uitvoeren, vergelijkbaar met een 'kleine beurt' voor de auto.

Wat is het belang van de juiste bandenspanning van mijn caravan, vouwwagen of camper?

Eigenlijk hetzelfde als bij een auto. Banden met de goede spanning remmen beter, verkleinen de kans op slingeren, slijten minder snel en rijden zuiniger. De juiste bandenspanning voor jou kampeermiddel tref je aan in het instructieboekje.

Wij geven u ook de mogelijkheid om extra accessoires bij ons te laten monteren. Onze werkplaats monteert al vanaf dag 1 dat de Mover uit was deze op verschillende types en merken caravans. Wat begon met de mover merken Reich en Truma heeft zich nog verder uitgebreid naar verschillede andere merken zoals Enduro en Powermover. Wij adviseren de klant over het algemeen om voor het merk Truma te kiezen wanneer het om Movers gaat. Voor een verdere toelichting hierover nodigen wij u graag uit bij ons in het bedrijf.

Ik wil graag meer advies!